Skip to content
logox6
avontuur-1364x1200

over WIA BEHEER

WIA Beheer is een gespecialiseerd assurantiekantoor wat zowel vertegenwoordigd is in de private als de publieke sector. Vanuit ons centraal gevestigde kantoor in Apeldoorn werkt een team van gecertificeerde specialisten voor relaties in het gehele land. Het persoonlijke contact vormt de kern van onze dienstverlening. 

De wet en regelgeving omtrent de WIA is continu in beweging. WIA Beheer heeft de keuze gemaakt op dit terrein specialist te zijn en te blijven. Hiervoor is diepgaande kennis nodig van de wet- en regelgeving én de WGA verzekeringsmarkt. WIA Beheer beschikt als specialistisch kantoor over deze kennis, levert maatwerk en ‘ontzorgt’ werkgevers volledig.  

U kunt ons beloningsbeleid hier downloaden.

Privacy beleid

WIA Beheer vindt het belangrijk zorgvuldig om te gaan met uw gegevens. Nog meer dan voorheen is met de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) – in mei 2018 – aandacht nodig voor de bescherming van de gegevens van uw werknemers.

WIA Beheer heeft haar privacyreglement aangepast aan de nieuwe wet- en regelgeving. Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van uw gegevens. De vertrouwelijkheid van uw gegevens en de privacy van uw medewerkers worden door ons gegarandeerd. 

Over WIA Beheer
logo_kifid
afm-large-800x482

Klachtenregeling

Wij willen graag dat u tevreden bent over de dienstverlening van WIA Beheer. Ondanks deze intentie kan het uiteraard voorkomen dat u niet tevreden bent over (een aspect van) onze dienstverlening. Neem in dat geval direct contact op met uw contactpersoon bij WIA Beheer. In gezamenlijk overleg proberen wij met u tot een juiste oplossing te komen.

Bent u het niet eens met de afhandeling door uw contactpersoon, dan kunt u een klacht indienen bij de directie van WIA Beheer. U kunt uw klacht sturen naar info@wiabeheer.nl  t.a.v. de directie. Binnen 2 werkdagen bevestigen wij de ontvangst van uw klacht en wordt u geïnformeerd over de wijze waarop en de termijn waarbinnen uw klacht zal worden behandeld.

WIA Beheer is aangesloten bij het Kifid (www.kifid.nl) en beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (www.afm.nl).

logox6
bezoekadres: 
Veenweg 38-B
7336 AG Apeldoorn
 
Telefoon 055-540 18 51   
postadres:
Postbus 1342
7301 BN  Apeldoorn
   
KvK    67484441
AFM   12044728
BTW   857020730B01

© 2024 WIA Beheer | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy Statement | Design & build by Maido ict